خانه / اخبار اداره خدمات آموزش / برگزاری ۴امین وبینار بین المللی گروه زبان و ادبیات انگلیسی

برگزاری ۴امین وبینار بین المللی گروه زبان و ادبیات انگلیسی

به اطلاع می رساند گروه آموزش زبان و ادبیات انگلیسی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان با همکاری دانشگاه ایالتی نیویورک در نظر دارد وبینار بین المللی با جزئیات زیر برگزار نماید:

• عنوان : William Butler Yeats and Imagined Irelands
  • سخنران: (Professor and chair of English) Rob Doggett
  • روز و تاریخ: چهارشنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۱
  • ساعت برگزاری: ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران
  • بستر برگزاری: ادوبی کانکت به آدرس https://connect.jahadp.ir/worldscholars
  • ثبت نام : حضور برای عموم رایگان و بدون نیاز به ثبت نام می باشد.

علاقه مندان برای شرکت در وبینار می بایست برنامه Adobe Connect را روی سیستم عامل ویندوز یا گوشی تلفن همراه نصب شده داشته باشند. برای ورود به جلسه نیز کافی است نام و نام خانوادگی خود را در بخش guest درج نموده و با پذیرش ادمین جلسه، وارد جلسه شوند. محتوای جلسه ضبط خواهد شد و سپس در پیج رسمی موسسه در آپارات به شناسه mjdkh_ac_ir بارگذاری می شود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی همکاران می توانند با آدرس ایمیل literary.world.scholars@gmail.com ارتباط برقرار نمایند.

درباره ی نوید سیاه پلو

مطلب پیشنهادی

پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته۱۴۰۱

انتخاب رشته و ثبت نام * کارشناسی پیوسته* موسسه جهاد دانشگاهی خوزستان …